• Romania
  • English

concerte: Concert MIRCEA VINTILA si BRAMBURA in Hard Rock Cafe pe 25 Noiembrie 2012

25 Noiembrie 2012

Concert MIRCEA VINTILA si BRAMBURA @ Hard Rock Cafe

Preț: afisat mai jos

MIRCEA VINTILA si BRAMBURA concerteaza pe 25 noiembrie in Hard Rock Cafe

 

Supranumit Lordul John al folkului romanesc, MIRCEA VINTILA cucereste prin umorul molisitor, stilul satiric, veleitatile de actor si timbrul vocal ce este emblema a nenumarate hituri: “Miruna”, “Strada Popa Nan”, “Hanul lui Manuc”, “Adio, deci pe curand,” sau “Peste rabdari” sunt doar cateva dintre ele. Acestea, dar si multe altele vor face parte din recitalul pe care MIRCEA VINTILA si BRAMBURA il vor sustine in Hard Rock Cafe, pe 25 noiembrie, incepand cu ora 21.00.

 

http://youtu.be/ZPeLEf9yE0c

 

http://youtu.be/dxAqScDpV-I

 

MIRCEA VINTILA este un muzician ce nu mai are nevoie de nicio prezentare: fermecator, si spiritual, artistul isi poarta publicul intr-o lume plina de culoare, in care tablourile din Bucurestiului interbelic alterneaza cu cele din involburata perioada hippie sau cu cele pe deplin ancorate in realitatea cotidiana. MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniement ce ii este alaturi de aproape 10 ani.

 

Pentru concertul din Hard Rock Cafe pretul biletelor variaza in functie de categorie:

 

 

Categoria VIP – 120 RON (intalnire & poza  cu trupa, afis  & CD  cu autograf)

 

Categoria I –  80 RON -  loc la mese in fata scenei (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

 

Categoria II – 60 RON - loc la mese in sala (rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe )

 

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

 

In seara de vineri, 5 octombrie, se vor putea achizitiona bilete si pe durata concertului Nicu Alifantis si Zan, gazduit de Hard Rock Cafe.

 

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER