Concert Megadeth, Arenele Romane, Bucureşti, 22 Mai 2013

22 Mai 2013

Concert Megadeth @ Arenele Romane

Miercuri, 22 mai 2013, Megadeth va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Acesta va fi al patrulea concert pe care Megadeth îl susţine în România.Megadeth este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate trupe de rock din lume. Istoria Megadeth a început în 1983, dupa ce Dave Mustaine a fost concediat din formaţia Metallica. Ambiţia lui de a ajunge mai bun ca foştii săi colegi, dar şi talentul noilor parteneri de scenă, au făcut ca Megadeth să obţină un sound şi un stil unic.

ilete Megadeth la Arenele Romane

Biletele pentru concertul Megadeth de pe 22 mai 2013 de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER