• Romania
  • English

Eveniment: Concert Mandinga - Historia de un amor

21 Martie 2010

Concert Mandinga - Historia de un amor @ Sala Palatului

Concert Mandinga - Historia de un amor

21 martie

Cel mai cunoscut proiect latino din Romania si totodata una dintre cele mai apreciate trupe din tara, Mandinga, pregateste un cadou special fanilor in luna martisorului: `Historia de un amor`- `Povestea unei iubiri` - cel mai romantic spectacol al anului! Conceput sub forma unei piese de teatru muzical, spectacolul `Historia de un amor` va fi o premiera pentru publicul roman, un melanj de muzica si dans ce urmareste istoria muzicii salsa din Cuba pana in Balcani. Show-ul va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului din Bucuresti, fiind organizat de Emagic.
Spectacolul pe care Mandinga il pregateste pentru luna martie se anunta a fi unul dintre cele mai interesante productii muzicale ale anului, un show in care muzica, teatrul si dansul se vor imbina intr-un concept artistic inedit! Intitulat `Historia de un amor`, spectacolul prezinta istoria muzicii salsa aducand in prim plan o poveste de dragoste ce porneste din Cuba anilor `60, trece prin Miami anilor `80, in timpul celebrului carnaval Calle Ocho si se sfarseste chiar in Bucuresti-ul zilelor noastre. Povestea acestei iubiri va fi marcata si de contextul politico-social dificil al vremurilor pe care le strabate, cuplul fiind supus diferitelor incercari generate de particularitatile unor tari precum Cuba, America sau Romania, perspectivele culturale diferite oferind publicului o noua viziune asupra muzicii salsa printr-o uimitoare calatorie in spatiu si timp. Spectacolul Mandinga de la Sala Palatului o va avea ca invitat special pe Mihaela Radulescu, vedeta acceptand rolul de povestitor in cadrul acestui proiect inedit.
Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER