• Romania
  • English

Concert Loredana & Agurida la Sala Palatului

25 Noiembrie 2012

Concert Loredana & Agurida la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: TBA

Loredana Groza  va sustine pe 25 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert extraordinar.

Cu o cariera de peste 25 de ani, timp in care s-a reinventat asa cum nu a mai facut-o niciun artist, Loredana si-a surprins intotdeauna publicul. Calitatile vocale deosebite, temperamentul si stilul sau unic i-au permis sa abordeze toate genurile muzicale. In aceasta toamna, Loredana a pregatit pentru toti iubitorii muzicii sale un spectacol total.

"Pe data de 25 noiembrie, Sala Palatului va fi Zagga! Va fi un show in care voi da totul, cu multa atitudine, cu energie si cu piese din toate perioadele care mi-au marcat cariera. Concertul va puncta lansarea unui nou album, vor fi multi invitati si momente surpriza, piese noi dar si cunoscutele melodii mai vechi. Vom trece impreuna prin dance, pop, rock, muzica de petrecere si tiganeasca, folclor, hip-hop si multe altele intr-un spectacol 100% Loredana". a declarat artista.

Biletele pentru concert se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta Ion Dacian, Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea - Parter, Magazinul Diverta, Oficiile Postei Romane semnalate bilete.ro si online, pe vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER