Concert LIVE Fady & The Zaidans în Hard Rock Cafe

01 Noiembrie 2012

Concert LIVE Fady & The Zaidans în Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Preț: 50 - 80 Lei

Joi, 1 noiembrie 2012, de la ora 21:00, Fady & The Zaidans vor susţine un concert LIVE în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Fady & The Zaidans este o trupă înfiinţată la finele anului 2011, iar cel care a pus bazele acestui band este nimeni altul decât Fady Zaidan, un cunoscut om de afaceri care în timpul său liber lasă vestimentaţia sobră şi dă frâu liber talentului său muzical.

Alături de o echipă de tineri instrumentişti profesionişti, talentaţi şi cu multă energie, formaţia lui de suflet reuşeşte să ofere bucurie şi destindere celor care vin la concertele lor.

Biletele se pot achiziţiona:

- online pe www.rezervariclub.ro la preţul de 50 lei pentru biletele cu loc la masă sau 70 lei pentru biletele VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- la Hard Rock Cafe, la preţul de 60 lei pentru biletele cu loc la masă sau 80 lei pentu biletele VIP.

- prin intermediul aplicaţiei de mobil Cinemagia.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Golan Symphonic & special guests: J.Bernardt, Fhin,ViLLΛGE, ARME Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER