• Romania
  • English

Concert Live Anneke van Giersbergen@The Silver Church | 22 aprilie 2012 | Evenimente Bucuresti

22 Aprilie 2012

Concert Live Anneke van Giersbergen @ The Silver Church

Promoter: The Silver Church
Preț: 50 RON inaine / 70 RON la intrare in club

Anneke ajunge în Bucureşti în cadrul turneului european ce urmează lansării albumului “Everything is Changing.” Produsul include 12 piese, a ieşit pe piaţă pe 20 ianuarie 2012 şi deja se bucură de o ascensiune fulminantă în topurile din Olanda. Videoclipul oficial al piesei “Take Me Home”, inclusă pe noul album, poate fi urmărit mai jos: http://www.youtube.com/watch?v=Pu0ZWRKgi_E Anneke promite pentru seara de 22 aprilie un show complet, cu un setlist din care nu vor lipsi piesele din perioada în care a activat alături de The Gathering (1994 - 2007), şi nici melodiile lansate sub titulatura Agua di Annique (2007 - 2010). În decursul carierei de peste 20 de ani Anneke Van Giersbergen a lansat peste 20 de materiale discografice şi a avut numeroase colaborări cu nume de prestigiu ale scenei rock: Napalm Death, Moonspell, Within Temptation, Anathema şi Devin Townsend. Anneke van Giersbergen va evolua la Bucureşti alături de întreaga sa trupă de acompaniament, formată din trei muzicieni olandezi cunoscuţi pentru activitatea alături de Garcia Plays Kyuss şi Celestial Season. Printre aceştia se numără şi soţul său Rob Snijders. Concertul Anneke van Giersbergen de la Bucureşti va fi o seară memorabilă pentru fanii muzicii rock. Preţ bilet: 50 lei (presale) / 70 lei (at door). Biletele s-au pus în vânzare în reţelele Eventim, MyTicket şi Biletoo. Le puteţi cumpăra atât online de pe http://www.eventim.ro/, http://biletoo.ro/ şi http://www.MyTicket.ro/, cât şi din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Flanco, librariile Humanitas, librăriile Adevărul, Diverta, Unirea, Muzica şi librăria Eminescu. Nu uitaţi că biletele sunt în număr limitat, pentru că dorim astfel ca publicul ce va veni la concert să se simtă cât mai confortabil. La intrarea în club, biletele vor costa 70 de lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER