• Romania
  • English

Concerte unul dupa altul in cadrul King Size Drinks Night la Expirat, in luna Noiembrie!

17 Noiembrie 2011

CONCERT: LES ELEPHANTS BIZARRES 17.11.2011 @ Expirat Club

JOI – 17 NOIEMBRIE – CONCERT: LES ELEPHANTS BIZARRES @ Expirat 

King Size Drinks Night. The official weekend starter!

 

Concerte unul dupa altul in cadrul King Size Drinks Night la Expirat, in luna Noiembrie!

 

Evident, Elefantii nu puteau sa lipseasca nici in acest sezon. Asadar Trompa Sus! pe 17 Noiembrie in Club Expirat, pentru concert LES ELEPHANTS BIZARRES cu tot cu hit-urile „Hello Says The Devil”, „Have No Fear” sau „The Boys”.

 

Una dintre cele mai carismatice trupe ale ultimilor ani in Romania, alaturi de cele mai carismatice bauturi marca Expirat in cantitati king size – 0.6 litri la pret de 0.3.

 

In deschidere: THE UNION.

 

 

 

Dupa concert atmosfera este intretinuta ca de obicei cu mash-up music – Alternative, Funk, Breaks, Electro hits – de catre George.

 

Despre Les Elephants Bizarres:

 

L.E.B. sunt: Stefan (voce), Hasan (bass), Catalin (chitara, backing vocals), Nae (sintetizator), Claudiu (tobe); canta combinatii sexy de Indie, Pop, Disco, Punk sau Funk; au versuri catchy, multi fani, un album lansat, videoclipuri la TV si s-au obisnuit sa se arunce in ei cu tot soiul de cuvinte de lauda.

Pe buna dreptate. Toata lumea stie deja imnurile elefantesti, in special prietenii nostri din Expirat, pe unde Elefantii s-au tot auzit, in concert si in sezoanele trecute.

 

Despre Les Elephants Bizarres gasiti o gramada de informatii, videoclipuri si piese accesand: http://leselephantsbizarres.com. Pentru auditie live, fuga la Expirat pe 17 Noiembrie!

 

Concerte intr-o noua dimensiune: King Size!

 

Ora 22:00.

Intrare: 15 lei.

www.expirat.org

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER