• Romania
  • English

CONCERT LEPROUS, BUCUREŞTI, THE SILVER CHURCH CLUB, LUNI, 21 OCTOMBRIE 2013

21 Octombrie 2013

CONCERT LEPROUS @ The Silver Church

Gen muzical: Rock

 

Turneul din toamnă Leprous nu ocoleşte Bucureştiul: 21 octombrie 2013, The Silver Church Club

Pentru cei care nu ştiu ce ne aşteaptă pe 21 octombrie la Silver Church, muzica trupei Leprous nu este uşor de clasificat. Variaţia stilurilor prezente, de la progressive rock, jazz, până la metal, a ridicat mult trupa în topurile de gen şi pe afişele celor mai mari evenimente din Europa. 

Leprous oferă o muzică specială pentru o audienţă flexibilă în gusturi. Proiectul a apărut pe piaţă în 2001 şi a generat trei albume intregrale de colecţie: Aeolia (2006), Tall Poppy Syndrome (2009) şi Bilateral (2011). Comparaţia stilului Leprous cu alte trupe din sfera progressive este practic imposibilă, dar există totuşi o legătură cu nume precum Opeth, Arcturus, Porcupine Tree, Van der Graaf Generator sau Emperor. 

Aşteptăm veşti interesante despre următorul material programat să apară până la data concertului de la Silver Church. Un eveniment organizat de Cavalleria Events.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more The Mission pres. Solomun +1 Hills of Rock 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER