• Romania
  • English

Concert Leo Iorga & Pacifica @ Hard Rock Cafe

22 Septembrie 2012

Concert Leo Iorga & Pacifica @ Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Preț: 25 Lei

ambata, 22 septembrie, de la ora 22.30, in Hard Rock Cafe din Bucuresti va avea loc un concert alaturi de Leo Iorga & Pacifica.

Hard Rock Cafe te invita sambata, 22 septembrie, sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti. Timp de 90 de minute, impreuna cu membrii trupei Pacifica - Vlady Cnejevici (claviaturi si voce), Cristi Iorga (tobe si voce), Marian Marinescu (bass si voce), Teo Boar (chitara si voce), Leo Iorga va face o incursiune prin repertoriul trupelor in care a fost lider vocal  - Schimbul 3, Compact si Cargo. Dar nu numai, pentru ca toate “serile pentru prieteni” sunt agrementate cu hituri rock internationale, pe care membrii trupei le abordeaza pe rand.

Cu aceasta ocazie, publicul va putea achizitiona si albumul “Dupa ani si ani…(ma voi intoarce)” la pret promotional de la intrarea in restaurant.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER