Concert Leo Iorga & Pacifica @ Hard Rock Cafe

22 Septembrie 2012

Concert Leo Iorga & Pacifica @ Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Preț: 25 Lei

ambata, 22 septembrie, de la ora 22.30, in Hard Rock Cafe din Bucuresti va avea loc un concert alaturi de Leo Iorga & Pacifica.

Hard Rock Cafe te invita sambata, 22 septembrie, sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti. Timp de 90 de minute, impreuna cu membrii trupei Pacifica - Vlady Cnejevici (claviaturi si voce), Cristi Iorga (tobe si voce), Marian Marinescu (bass si voce), Teo Boar (chitara si voce), Leo Iorga va face o incursiune prin repertoriul trupelor in care a fost lider vocal  - Schimbul 3, Compact si Cargo. Dar nu numai, pentru ca toate “serile pentru prieteni” sunt agrementate cu hituri rock internationale, pe care membrii trupei le abordeaza pe rand.

Cu aceasta ocazie, publicul va putea achizitiona si albumul “Dupa ani si ani…(ma voi intoarce)” la pret promotional de la intrarea in restaurant.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

THE MISSION 17th Years Anniversary Concert Katatonia @ Brasov Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă Ricchi e Poveri la București și Timișoara Candy Dulfer

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER