• Romania
  • English

Eveniment: Concert lansare Marca Inregistrata

09 Iulie 2010

Concert lansare Marca Inregistrata @ Fabrica Club

Ce faci vineri seara? - 9 iulie -  Marca Inregistrata te asteapta in Club Fabrica, Bucuresti, incepand cu orele 22:00 pentru o noapte de muzica live de calitate.

Trupa Marca Inregistrata a luat nastere la inceputul anului 2010 din dorinta membrilor acesteia de a completa lacunele existente in acest moment pe piata muzicala din Romania, asa ca asteapta-te sa ai o experienta diferita fata de cele pe care le-ai avut pana acum.

Artistii combina experientele muzicale ale fiecaruia dintre membrii sai intr-un mix unic pe piata in acest moment. Vineri seara Sebastian Badiu (solist vocal), Dan Ionescu (chitara), Andrei Manea (chitara), Vladi Sateanu (bass) si Florin Vasile (tone) te invita sa participi la evenimentul oficial de lansare al Marca Inregistrata. 
 

Pretul unui bilet este de 15 Ron.

Pentru rezervari, scrieti la marca.inregistrata.band@gmail.com sau sunati la 0732082423.Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Lara Fabian @ Bucuresti si Cluj-Napoca | 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER