• Romania
  • English

Concert lansare album Directia 5 - "Electric Love Story" la Sala Palatului

30 Octombrie 2012

Concert lansare album Directia 5 - "Electric Love Story" la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 50 - 150 Lei

Directia 5 va lansa anul acesta un nou material, intitulat “Electric Love Story”, sub Cat Music, casa de discuri care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani.

Discul va fi lansat pe 10 octombrie 2012 si va contine 12 piese. Cu aceasta ocazia, trupa va sustine doua concerte de lansare la Sala Palatului, in doua zile consecutive: pe 30 si pe 31 octombrie.

“Electric Love Story” va fi prezentat sub forma unei frumoase povesti de dragoste, spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate, in stilul caracteristic Directia 5.

La cumpararea oricarui bilet la concert, intri automat in tragerea la sorti pentru un sejur romantic la Paris pentru 2 persoane. Pretul biletelor este de 50 lei (categoria IV), 75 lei (categoria III), 100 lei (categoria II) si 150 lei (categoria I).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER