• Romania
  • English

Concert lansare album Directia 5 - "Electric Love Story" la Sala Palatului

30 Octombrie 2012

Concert lansare album Directia 5 - "Electric Love Story" la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 50 - 150 Lei

Directia 5 va lansa anul acesta un nou material, intitulat “Electric Love Story”, sub Cat Music, casa de discuri care i-a fost alaturi de mai bine de 10 ani.

Discul va fi lansat pe 10 octombrie 2012 si va contine 12 piese. Cu aceasta ocazia, trupa va sustine doua concerte de lansare la Sala Palatului, in doua zile consecutive: pe 30 si pe 31 octombrie.

“Electric Love Story” va fi prezentat sub forma unei frumoase povesti de dragoste, spusa prin versurile care leaga fiecare piesa si care, astfel, da o structura unica si plina de sensibilitate, in stilul caracteristic Directia 5.

La cumpararea oricarui bilet la concert, intri automat in tragerea la sorti pentru un sejur romantic la Paris pentru 2 persoane. Pretul biletelor este de 50 lei (categoria IV), 75 lei (categoria III), 100 lei (categoria II) si 150 lei (categoria I).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER