>
  • Romania
  • English

Concert lansare album Changing Skins @The Silver Church

13 Octombrie 2012

Concert lansare album Changing Skins @The Silver Church @ The Silver Church

Promoter: TSC
Preț: Intrare Libera

Pe data de 13 octombrie 2012, de a ora 21:00, in clubul bucurestean The Silver Church va avea loc concertul de lansare a primului album de studio al trupei Changing Skins.

Changing Skins este o trupa rock bucuresteana, adepta a sonoritatilor alternative ce isi propune sa transmita o energie palpabila in concerte prin intermediul membrilor sai:
Horatiu Ghibu - voce (Briefcore, Klon, Rain District)
Raluca Pascaru - tobe (Loredana Groza)
Adi Cotoara - bas (Lotul National De Hardcore)
Stefan Mustata - chitara, programming  (Frozen Dusk)

Procesul componistic a inceput inca de la inceputul lui 2010, avand la baza cateva idei semnate de Stefan, insa activitatea concertistica a inceput abia in luna octombrie 2011. De atunci trupa a fost invitata sa cante alaturi de trupe precum Vita de Vie, Alternosfera, OCS, The Mono Jacks, Blue Nipple Boy, Kumm, Grimus, Les Elephants Bizzares etc. atat in Bucuresti cat si in Galati, Constanta sau alte localitati.

Printre realizarile trupei din 2011 se numara lansarea primului videoclip intitulat “Ain't Worth It”, clasarea pe locul 5 in finala concursului GBOB Romania, cat si promovarea piesei “Ain't Worth It” in cadrul emisiunilor de la Radio Guerrilla.

Inceputul lui 2012 aduce noi concerte Changing Skins, participarea in cadrul turneului Dracula Revolution precum si un nou videoclip (foarte incitant) pentru piesa “Deeper and Deeper”, piesa ce va fi introdusa pe primul material discografic ce cu siguranta va fi finalizat pana la finele acestui an. Desi videoclipul “Deeper and Deeper” a fost restrictionat de catre youtube pentru persoanele sub 18 ani, acesta reuseste sa stranga peste 6. 000 vizualizari in mai putin de o saptamana.

In topul Radio Guerrilla formatia reuseste sa ajunga pana pe locul 2, devansand alte formatii foarte cunoscute din Romania, iar celebra revista britanica NME a prezentat videoclipul “Baby” (piesa inregistrata in cadrul finalei concursului GBOB Romania 2011) pe site-ul revistei.

Changing Skins este invitata sa deschida concertul formatiei finlandeze Apocalyptica in cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting din data de 13 mai 2012 de la Arenele Romane, iar cu ocazia festivalului B’estfest, editia 2012, formatia sustine un recital pe scena Romanian Future Heroes.

Te invitam, pe data de 13 octombrie 2012, la lansa primului material discografic intitulat “Changing Skins”, un produs multimedia cu multe surprize placute distribuit de A & A Records.

1. Ain't Worth It
2. Baby
3. Use ME
4. Lady Hoax
5. Deeper And Deeper
6. The Friday Night Anthem
7. Fragile
8. Perfect Foes
9  Hot Core
10 The Road
11. Ain't Worth It (videoclip)
12. Deeper And Deeper (videoclip)

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER