• Romania
  • English

Concert lansare album Bere Gratis - "In fata ta" la TNB

19 Noiembrie 2012

Concert lansare album Bere Gratis - "In fata ta" la TNB @ Teatrul National Bucuresti ( TNB )

Preț: 25 lei, 45 lei, 75 lei

Bere Gratis lanseaza cel de-al 8-lea album din cariera, intitulat “In fata ta”, luni, 19 noiembrie, ora 19:30, la Teatrul National din Bucuresti, sala I.L. Caragiale.

Totodata, in toamna acestui an, trupa implineste 14 ani de la infiintare, fapt ce confera o nota de sarbatoare in plus acestui spectacol, sustinut pe scena Nationalului.

“Promitem un show exceptional, ce va avea si cativa invitati speciali si va asteptam aproape de noi, la un schimb de energie, trairi si emotii, intr-o seara de toamna tarzie. Va multumim ca de-a lungul acestor ani, ati venit sa ne vedeti in concerte, ati invatat muzica si versurile noastre, ne-ati rasfatat cu glasurile voastre, ne-ati imbratisat cu aplauzele voastre si ne dorim, ca si de aceasta data, sa retraim impreuna aceste momente", spun cei de la Bere Gratis.

Biletele la concert sunt disponibile in reteaua Eventim la preturile de 25 lei (categoria III), 45 lei (categoria II) si 75 lei (categoria I).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER