Concert lansare album Alexandrina - "Alexandrina" la Sala Palatului

20 Octombrie 2012

Concert lansare album Alexandrina - "Alexandrina" la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: TBA

Cantareata Alexandrina va lansa cel de-al doilea album din cariera, omonim, printr-un concert pe data de 20 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti.

Intr-un inteviu mai vechi pentru revista Income, Alexandrina a dat cateva detalii despre urmatorul album de studio. ”Va fi un album total diferit de primul, atat ca stil, cat si ca mesaj", spune artista. Albumul va include acorduri de harpa, violoncel, flaut, contrabas si multe sunete ambientale. "Voi pastra si pianul, instrumental meu de suflet, dar cu mici influente (de exemplu electronice sau ambientale)", adauga Alexandrina.

Albumul este conceput ca o poveste si va purta numele Alexandrinei. Initial s-a dorit sa includa 23 de piese, apoi s-a ramas la 19. "Unele dintre ele sunt deja cunoscute publicului, doar ca nu au fost inregistrate in studio. Piesele vechi sunt scrise acum 10 ani si cumva, nu mi se mai potrivesc. In afara unei piese in limba rusa, toate melodiile sunt in romaneste”, a declarat artista pentru Income Magazine.

Momentan, artista pregateste un nou videoclip, pentru piesa "Orasul umbre".

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER