• Romania
  • English

Concert LaLa Band - Happy Xmas la Sala Palatului

08 Decembrie 2012

Concert LaLa Band - Happy Xmas la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: TBA

LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu Cu Viata, va sustine pe 8 Decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, un concert special de Craciun: LaLa Happy X-mas.

In cadrul spectacolului, LaLa Band va canta piese de Craciun internationale, colinde romanesti, dar si multe evergreen-uri.

"Ultima data cand am participat la un concert sustinut la SalaPolivalenta eram ceva mai mica, dar stiu sigur ca atunci mi-am spus ca si eu voi canta pe acea scena cand voi creste. J si iata ca acest lucru se va intamplape 8 decembrie, in concertul LaLa Band. Tot ce pot sa va spun este ca vom incerca sa aducem magia sarbatorilor prin muzica noastra!" a declarat Alina.

"Sunt sigura ca anul asta, nu puteam sa primesc un cadou mai frumos decat un asemenea concert la SalaPolivalenta. Vom fi alaturi de fanii nostri si asta e cel mai important!." ne-a spus Criss

"Sarbatorile de iarna reprezinta perioada mea preferata din an, asa ca, nimic nu ma poate bucura mai mult decat gandul ca pregatim un show de o asemenea amploare in luna Decembrie" a adaugat Vlad.

"Sala Polivalenta inseamna pentru mine mai mult decat o sala de concerte. Acolo, in timpul concerului Nataliei Oreiro a inceput aventura mea in muzica. Mor de nerabdare sa cant de Craciun la SalaPolivalenta! " a spus Sore.

"LaLa Band, cantece de Craciun si Sala Polivalenta! E tot ce ne-am putea dori, atat noi cat si fanii nostri in acea perioada a anului." ne-a spus Rapha.

"Desi va fi un concert mare, un concert impresionant, suntem mai mult decat pregatiti pentru tot ceea ce urmeaza: repetitii peste repetitii, multe ore de cantat si dansat, de care nu ne plangem pentru ca facem exact ceea ce ne place." ne-au spus Alexia si Dima.

"O sa fie al cincilea concert mare pe care LaLa Band il sustine. Anul asta Craciunulva fi sarbatorit prin muzica LaLa! O sa aducem, in plus elemente din muzica simfonica si muzica de camera. Practic, prin acest concert, LaLa Band atinge un nou nivel, adaugand din ingredientele muzicii culte clasice. Suntem cu totii curiosi sa vedem rezultatul final." a declarat Bubu, cel care coordoneaza si gandeste parti importante ale concertelor LaLa Band.

Biletele pentru concertul "LaLa Happy X-mas" al trupei LaLa Band, ce va avea loc pe 8 decembrie la Sala Polivalenta, au fost puse azi in vanzare, fiind disponibile in reteaua magazinelor Germanos, in reteaua magazinelor Diverta, in oficiile Postei Romane, semnalizate "Bilete.ro", la casieria Palatului Natonal al Copiilor Bucuresti, la casieria Metrou Unirii 1 si online pe: www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER