Concert John Mayall @ Sala Palatului - 11 noiembrie 2012

11 Noiembrie 2012

Concert John Mayall @ Sala Palatului

Promoter: Fundatia Phoenix

Duminică, 11 noiembrie 2012, de la ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti, va avea loc concertul părintelui mişcării de blues britanice, John Mayall. 

Interpretul, compozitorul şi multi-instrumentistul englez are o carieră impresionantă cu peste 50 de ani de activitate şi peste 50 de albume lansate. Punctul culminant al carierei sale a fost în anii ’60, când a fondat John Mayall & The Bluesbreakers. The Bluesbreakers a reprezentat o şcoală finală pentru muzicienii britanici blues rock din perioada respectivă. Albumele lui au stabilit noi standarde în rock blues, iar cel mai recent album, “Tough” a fost lansat în 2009.

La aniversarea de 70 de ani, John Mayall a organizat un concert caritabil, unde i-a avut ca invitaţi speciali pe Eric Clapton, Mick Taylor şi Chris Barber. Concertul, intitulat “Unite for Unicef”, a avut loc pe 19 iulie 2003, la Kings Dock Arena în Liverpool şi a fost filmat pentru a fi lansat pe DVD. În toamna anului 2008, el a anunţat pe site-ul oficial că desfiinţează The Bluesbreakers pentru a reduce volumul prea mare de muncă şi pentru a-şi da libertatea de a lucra şi cu alţi muzicieni.

Bilete John Mayall

Biletele pentru concertul John Mayall se găsesc în reţeaua Eventim şi online pewww.eventim.ro şi au preţuri diferite în funcţie de categoria pentru care sunt achiziţionate.

Categoria 1: 300 lei
Categoria 2: 250 lei
Categoria 3: 200 lei
Categoria 4: 150 lei
Categoria 5: 100 lei
Categoria 6: 75 lei

Concertul John Mayall de la Sala Palatului din Bucureşti este produs de Fundaţia Phoenix.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER