• Romania
  • English

Concert Jan Akkerman @ Hard Rock Cafe - 23 noiembrie 2012

23 Noiembrie 2012

Concert Jan Akkerman @ Hard Rock Cafe

Vineri, 23 noiembrie 2012, cunoscutul chitarist Jan Akkerman va susţine un concert pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti. Această reprezentaţie va fi prima din cadrul Guitar Masters, o serie de evenimente care vor aduce în fiecare seară câte un instrumentist de marcă pe scenă.  Organizatorii şi-au propus să accentueze diversitatea şi versatilitatea chitării prin varietatea de artişti care vor concerta, abordând stiluri musicale precum rock, jazz, blues sau fusion.

Olandezul Jan Akkerman se află în România în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, “Minor Details”, care a fost lansat în 2011. Remarcându-se prin stilul său eclectic şi experimental, dar şi prin talentul său pentru improvizaţie, Akkerman a colaborat cu numeroşi artişti de prestigiu pe parcursul carierei sale, printre care se numără BB King, Ice T, Clau Ogerman sau Cozy Powell. De asemenea, el a făcut parte din formaţii precum Brainbox sau Focus.

În timpul activităţii sale în trupa Focus a fost lansată piesa “Hocus Pocus“, care a fost ulterior inclusă în repertoriul legendarei trupe britanice de heavy metal Iron Maiden. Pentru întreaga sa activitate, Jan Akkerman a primit distincţia Golden Harp.

Având un palmares redutabil, Akkerman promite un spectacol memorabil pentru publicul de la Hard Rock Cafe, iar acesta este doar prima dintre reprezentaţiile Guitar Masters, alte nume urmând a fi anunţate în viitor.

Bilete Jan Akkerman

Biletele pentru concertul lui Jan Akkerman sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Între 11 mai şi 25 mai (30% reducere)
Bilete VIP: 280 lei (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1: 91 lei (locuri la mese în faţa scenei)
Categoria 2: 56 lei (locuri la mese în sală)

 

Între 26 mai – 20 august (20% reducere)
Bilete VIP: 320 lei (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1: 104 lei (locuri la mese în faţa scenei)
Categoria 2: 64 lei (locuri la mese în sală)

Între 21 august – 20 septembrie (10% reducere)
Bilete VIP: 360 lei (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1: 117 lei (locuri la mese în faţa scenei)
Categoria 2: 72 lei (locuri la mese în sală)

Între 21 septembrie – 23 noiembrie
Bilete VIP: 400 lei (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1: 130 lei (locuri la mese în faţa scenei)
Categoria 2: 80 lei (locuri la mese în sală)

 

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER