• Romania
  • English

Concert Jan Akkerman & Band in Hard Rock Cafe

23 Noiembrie 2012

Concert Jan Akkerman & Band in Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Preț: 54 - 390 Lei

Jan Akkerman, unul din cei mai bine cotati chitaristi din lume, revine in Romania pentru un spectacol pe scena Hard Rock Cafe-ului bucurestean. Evenimentul, care va avea loc pe 23 noiembrie, este primul din seria Guitar Masters.

Organizatorii declara: “fiecare seara Guitar Masters va avea in prim-plan un instrumentist de prestigiu si, pe langa faptul ca va fi un show in sine, va fi o relevelatie privind nenumaratele veleitati ale chitarii. De la jazz la blues, de la rock la fusion, fiecare concert va oferi o noua perspectiva asupra versatilitatii infinite a acestui instrument".

Jan Akkerman este un muzician impatimit de farmecul coardelor, ce vrajeste publicul la fiecare reprezentatie prin pasiunea exprimarii. A activat alaturi de formatii renumite  din zona progressive rock si jazz-rock, precum Focus si Brainbox. In decursul carierei, a colaborat cu nume de prestigiu precum BB King, Charlie Bird, Cozy Powell, Clau Ogerman sau Ice T, a lansat peste 12 albume solo si a primit distinctia Golden Harp, pentru intreaga activitate.

Reprezentatiile sale sunt caracterizate de apetitul lui Akkerman pentru improvizatie, impartasita intr-o maniera inefabila cu instrumentistii Coen Molenaar (clape), Wilbrand Meischke (bass) si Marijn van den Berg (tobe). Potrivit criticii de specialitate, showurile lui Akkerman sunt intotdeauna fascinate si surprinzatoare, imbinarea perfecta intre virtuozitate si spectacol.

Rezervarea locurilor in conditii preferentiale se poate face prin sistemul: www.rezervariclub.ro. Rezervand online economisiti 10 lei/loc rezervat!

Pretul este variabil, in functie pe perioada in care se face rezervarea si pozitionarea pe schema locatiei.

26 mai – 20 august – 20% reducere
Bilete VIP - 310 lei - (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 - 94 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 - 54 lei – locuri la mese in sala

21 august – 20 septembrie – 10% reducere
Bilete VIP - 350 lei - (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 - 107 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 - 62 lei – locuri la mese in sala

21 septembrie – 23 noiembrie full price
Bilete VIP - 390 lei – (poza cu artistul, CD, sesiune de autografe)
Categoria 1 - 120 lei – locuri la mese in fata scenei
Categoria 2 - 70 lei – locuri la in sala

Biletele se pot achizitiona si de la locatie, la preturi cu 10 lei mai mari.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER