• Romania
  • English

Concert Iris la Sala Palatului

04 Decembrie 2012

Concert Iris la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 50 - 150 Lei

Iris va concerta la Sala Palatului in luna decembrie a acestui an - mai exact marti, 4 decembrie, de la ora 19:30, in cadrul unui eveniment marca Media Services International.

In luna decembrie, luna concertelor, a cadourilor si a Craciunului, Iris se prezinta in fata publicului in premiera in Bucuresti, in noua formula, cu solistul Toni Seicarescu, la Sala Palatului, pentru a canta impreuna cele mai iubite piese din repertoriul acestora.

Trupa Iris s-a alaturat casei de discuri Cat Music la sfarsitul anului 2011 iar in 2012 acestia au lansat un nou single impreuna cu un videoclip de exceptie si un nou album care contine atat piese noi cat si piese consacrate, unele dintre ele alese chiar de fanii Iris.

Biletele variaza in functie de locurile alese, dupa cum urmeaza: 150 lei, 100 lei, 70 lei si 50 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER