• Romania
  • English

Concert Iris la Sala Palatului

04 Decembrie 2012

Concert Iris la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 50 - 150 Lei

Iris va concerta la Sala Palatului in luna decembrie a acestui an - mai exact marti, 4 decembrie, de la ora 19:30, in cadrul unui eveniment marca Media Services International.

In luna decembrie, luna concertelor, a cadourilor si a Craciunului, Iris se prezinta in fata publicului in premiera in Bucuresti, in noua formula, cu solistul Toni Seicarescu, la Sala Palatului, pentru a canta impreuna cele mai iubite piese din repertoriul acestora.

Trupa Iris s-a alaturat casei de discuri Cat Music la sfarsitul anului 2011 iar in 2012 acestia au lansat un nou single impreuna cu un videoclip de exceptie si un nou album care contine atat piese noi cat si piese consacrate, unele dintre ele alese chiar de fanii Iris.

Biletele variaza in functie de locurile alese, dupa cum urmeaza: 150 lei, 100 lei, 70 lei si 50 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Snoop Dogg la București, pe 29 august Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER