• Romania
  • English

Concert Horia Brenciu - My Way la Sala Palatului

29 Noiembrie 2012

Concert Horia Brenciu - My Way la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 75 - 250 Lei

"My Way" in... his way - Horia Brenciu alaturi de HB Orchestra Big Band intr-un regal muzical, la Sala Palatului! Fii alaturi de ei, danseaza si canta swing pe 29 noiembrie 2012, de la ora 20.00!

In noiembrie, Sala Palatului canta swing impreuna cu Horia Brenciu si HB Orchestra Big Band, intr-un spectacol-eveniment. "MY WAY" reinvie glorioasa epoca a muzicii swing si aduce in prim plan un gen care a facut istorie in lumea filmului, a muzicii si, fara indoiala, in inima publicului. Conceput ca un omagiu adus lui Frank Sinatra, evenimentul poarta numele uneia dintre cele mai populare piese ale celebrului artist. “MY WAY” este cea mai iubita, fredonata si cantata partitura a tuturor timpurilor.

Iubit cu intensitate, acest stil muzical a intruchipat, intre anii 1930 si 1945, mangaierea, desfatarea, tihna si sentimentul de dragoste si de libertate intr-o perioada greu incercata. In anii '30, marea criza economica a provocat o mare suferinta careia oamenii i s-au opus prin dans si muzica uitand, astfel, de griji si de nevoi. In vremurile noastre, poate la fel de nefavorabile, Horia Brenciu, artistul care rezoneaza perfect cu muzica swing, impreuna cu HB Orchestra Big Band vor transmite publicului jovialitatea, optimismul si bucuria generate de acest concept muzical.

Pe 29 noiembrie, la Sala Palatului, Horia Brenciu si HB Orchestra Big Band vor rescrie o pagina a istoriei muzicii. Peste 25 de instrumentisti, o echipa fabuloasa de balet si invitati surprinzatori, iata doar o parte din tabloul celei mai elaborate productii muzicale a ultimilor 20 de ani!

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Teatrul National Bucuresti, Teatrul de Comedie, Magazinul Unirea – parter, Magazinul Diverta, Oficiile Postei Romane recomandate de bilete.ro si online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.

Pret bilete:

cat. IV - 75 lei
cat. III - 100 lei
cat. II - 150 lei
cat. I - 200 lei
cat. VIP - 250 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER