>
  • Romania
  • English

Concert Horia Brenciu la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti , Marti 5 Martie

05 Martie 2013

Concert Horia Brenciu la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti , Marti 5 Martie @ Casa de Cultura a Sindicatelor

Promoter: Turneu Horia Brenciu
Preț: 100 RON

După ce a anunţat faptul că pe 27 și 28 martie la Sala Palatului va face “ce-i spune inima”, Horia Brenciu a venit cu încă o veste incitantă. Pentru al doilea an consecutiv, artistul pornește împreună cu orchestra sa într-un amplu turneu național.

În cadrul turneului care se va desfăsura în perioada 4 martie – 23 aprilie, artiştii vor concerta în 15 oraşe, 14 din ţară şi unul la Chișinău, în Republica Moldova. Fiecare oraș va avea parte de un spectacol inedit, potrivit fiecărui public, dar toate vor avea, printre multe alte surprize, un numitor comun: lansarea noului album “40”.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER