• Romania
  • English

Concert Havasi la Sala Palatului

03 Noiembrie 2012

Concert Havasi la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 99 - 335 Lei

Havasi revine la Bucuresti cu o noua productie impresionanta! Detinator a 11 discuri de platina, compozitor si pianist contemporan, Havasi, ale carui concerte au fost vizionate in ultimii trei ani de peste 200 de milioane de oameni din intreaga lume, va reveni la Bucuresti pe 3 noiembrie 2012, la Sala Palatului, dupa un prim spectacol fascinant sustinut in Romania in iarna anului trecut, cu casa inchisa.

Castigator al titlului de "Cel mai rapid pianist din lume", Havasi va aduce in inima Bucurestiului cel mai mare spectacol de muzica, de aceasta data insa, intr-o noua forma, sub o noua infatisare, mai spectaculoasa ca niciodata: Symphonic Concert Show, evenimentul fiind organizat de Amphitrion. Show-ul se va bucura si de aceasta data de un program muzical impresionant, sustinut de peste 100 de artisti. Productia va fi cu atat mai spectaculoasa cu cat va cuprinde o serie de elemente noi de compozitie: un omagiu adus geniului artei plastice, intr-un melanj Pensula si Pian, Batalia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock si clasic, in Drum and Piano Show, muzica pop si muzica de camera, intr-un set-up The Unbending Trees.

Show-ul se va bucura si de aceasta data de un program muzical impresionant, sustinut de peste 100 de artisti. Productia va fi cu atat mai spectaculoasa cu cat va cuprinde o serie de elemente noi de compozitie: un omagiu adus geniului artei plastice, intr-un melanj Pensula i Pian, Batalia Instrumentelor Muzicale, registre diferite, rock si clasic, in Drum and Piano Show,  muzica pop si muzica de camera, intr-un set-up The Unbending Trees. Cele patru „capitole” sunt doar o parte din programul pe care Havasi l-a pregatit pentru noul spectacol, pastrandu-si promisiunea facuta lui insusi de a crea mereu, de a explora si experimenta noi combinatii muzicale. „Arta nu cunoaste limite” declara Havasi, aceasta fiind si deviza in spatele careia se ascund orele de pregatire pentru fiecare noua reprezentatie.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER