• Romania
  • English

Concert Goran Bregovic la Sfântu Gheorghe, pe 15 iunie 2018

15 Iunie 2018

Concert Goran Bregovic la Sfântu Gheorghe, pe 15 iunie 2018

Cunoscutul artist Goran Bregovic va concerta la Sfântu Gheorghe în luna iunie, în cadrul unui eveniment organizat de cotidianul local "Observatorul de Covasna", cu prilejul aniversării a 15 ani de existenţă.

Intitulat "OCV15", spectacolul se va desfăşura în premieră pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe, în data de 15 iunie a.c.

"Goran Bregovic este un superstar mondial aflat la apogeul carierei, dar şi cel mai important simbol al multiculturalităţii şi bunei înţelegeri între etnii şi religii din Europa.

Muzica sa îmbină influenţe tradiţionale din toate ţările fostului bloc iugoslav, din toate ţările balcanice, elemente specifice culturii creştine, isalmice, dar şi celei iudaice. (...)

Evenimentul este un semn de recunoştinţă pentru toţi cei care au contribuit la activitatea ziarului în ultimii 15 ani, un mesaj puternic de bună înţelegere între membrii comunităţii, prin promovarea unui artist sinonim cu multiculturalitatea, dar şi un vehicul de promovare a zonei la nivel regional şi naţional", a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, patronul publicaţiei, Daniel Şanta.

Potrivit acestuia, în cadrul concertului vor fi prezentate piese de pe noul album lansat de Bregovic la sfârşitul anului trecut, "Three Letters from Sarajevo", dar şi majoritatea hiturilor care l-au făcut celebru.

Pe lângă Bregovic şi orchestra sa, Wedding & Funeral Orchestra, pe scenă vor urca şi câteva nume cunoscute din industria muzicală românească, ce vor fi făcute publice ulterior, evenimentul urmând să se încheie cu un joc de artificii.

Biletele au fost puse în vânzare online, începând de joi, la preţuri cuprinse între 60 de lei (pe gazon), 90 de lei (în tribune) şi 160 de lei (VIP), după data de 15 aprilie preţul acestora urmând să crească cu aproximativ 20%. 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER