• Romania
  • English

Concert extraordinar CARGO @ Sala Palatului | 30 Martie 2018

30 Martie 2018

Concert extraordinar CARGO @ Sala Palatului

Gen muzical: Rock
După 33 de ani de carieră, 10 albume, mii de concerte în România și peste hotare, Cargo dă strigarea pentru o nouă adunare istorică a fanilor. P​e 30 martie, la Sala Palatului, mii de admiratori ai trupei se adună din toată țara să cânte la unison ”Romanie, te strig”.

In plus, t​imp de mai bine de două ore, piese celebre care ani la rând au​ plasat trupa Cargo în topuri și în playliste de radio, precum ”Daca ploaia s-ar opri”, ”Doi pași” și ”Ziua Vrajitoarelor” vor răsuna în Sala Palatului pe data de 30 martie 2018, începând cu ora 19, în cadrul unui eveniment de la care niciun fan adevărat nu lipsește.

​Concertul este organizat de Sublime Romania si promovat de HTag PR.​

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festival 'El Carrusel' Maluma, Luis Fonsi & many more Iubim 2ROTI - 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER