• Romania
  • English

Concert Eric Sardinas & Big Motor @The Silver Church

11 Octombrie 2012

Concert Eric Sardinas & Big Motor @The Silver Church @ The Silver Church

Promoter: TSC
Preț: 48 Lei

Twin Arts prezinta: Eric Sardinas and Big Motor! Chitaristul american de blues-rock Eric Sardinas revine in Romania in luna octombrie. Astfel, pe 11 octombrie 2012, ora 21:00, trupa va sustine un exploziv show in The Silver Church.

Muzicianul se va afla in turneul european de promovare al celui mai nou album, ''Sticks & Stones'', material ce oscileaza intre  country blues, stone boogie, romantic pop si rock'n'roll. Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care Eric Sardinas and Big Motor vor concerta, alaturi de state ca Polonia, Franta sau Germania.

Eric Sardinas este un chitarist de blues rock nascut in 1970 in Florida. A inceput sa cante la chitara inca de la varsta de 6 ani, fiind influentat de Charlie Patton, Bukka  White, Big Bill Broonzy, Elmore James, Muddy Waters si Whichito Mendoza.  In 2005 a deschis concertele din turneul mondial al  lui Steve Vai, The Real Illusions Tour. Discografia  artistului numara albumele: Treat Me Right (1999), Angel Face (2000 EP), Devil's Train (2001), Black Pearls (2003), Eric Sardinas and Big Motor (2008), Sticks & Stones (2011).

Un concert Eric Sardinas and Big Motor este energie in stare pura. Carisma si virtuozitate, respect pentru traditie dar si indrazneala, spectacol si pasiune sunt cuvinte care descriu senzatia pe care o lasa prestatia acestui mare chitarist si a colegilor sai, basistul Levell Price si bateristul Chris Frazier.

Primele 100 de bilete cumparate participa la o extragere pentru 10 pass-uri meet & greet cu  Eric Sardinas si restul grupului. Trimiteti codul de bare de pe bilet insotit de numele dvs. pe adresa office@twinarts.ro (subiect: meet & greet Eric Sardinas). Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Twin Arts.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER