• Romania
  • English

evenimente: Concert ENSIFERUM + Fleshgod Apocalypse|12 aprilie 2016| Bucuresti in Arenele Romane pe 12 Aprilie 2016

12 Aprilie 2016

Concert ENSIFERUM + Fleshgod Apocalypse|12 aprilie 2016| Bucuresti @ Arenele Romane

Preț: 75 lei

Pe 12 aprilie 2016, ENSIFERUM vor canta la Arenele Romane (cort incazlit) din Bucuresti in cadrul turneului "Return of the One Man Army" ! In deschidere, Fleshgod Apocalypse (Italia) ! In cadrul ofertei earlybird biletele costa doar 75 de lei si pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea (Uman, Muzica, IQ BOX, Say Shop, Zebrapay)

Showul face parte dintr-un turneu amplu care incepe la Ragnarok Festival si se incheie la Berlin, trecand prin cele mai mari orase din Europa. Inca doua trupe vor fi anuntate in curand pe afis, dintre care una, de calibru !

Ensiferum a implinit in 2015 doua decenii de activitate. Finlandezii au 6 albume la activ, ultimul dintre ele, One Man Army, fiind lansat pe 20 Februarie, anul acesta si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara 'Battery' de la Metallica, 'Lady in Black' de la Uriah Heep sau 'Bamboleo' de la Gipsy Kings.

Ensiferum ajung in Romania in cadrul turneului de promovare a ultimului album 'One Man Army', album care trateaza in continuare laitmotivul prezent in creatia muzicala a finlandezilor. Este o oda adusa razboiului, eroismului si tragediei caracteristica acestuia.

Un review al albumului poate fi citit pe metalhead.ro, aici: http://bit.ly/One-Man-Army

Biletele pentru showul ENSIFERUM si Fleshgod Apocalypse pot fi gasite exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Uman, Senia, IQ BOX, terminalele selfservice Zebrapay, magazinele Say Shop - partener Orange) dar si in reteaua Eventim la urmatoarele preturi:

- Berzekers - in fata scenei (doar 200 de bilete) la pretul de 120 de lei
- Earlybird pana pe 15 februarie Acces General - 75 de lei
- Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora, 95 de lei
- In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp. Capacitatea Arenelor Roamane la cort este de 1800 de bilete dar in vanzare vor fi puse doar 1500.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 (Kreator, Dragonforce, Delain, Rotting Christ si multi altii - 3-5 iunie, Arenele Romane) !

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER