• Romania
  • English

Concert E.M.I.L. în Club Fabrica

02 Noiembrie 2012

Concert E.M.I.L. în Club Fabrica @ Fabrica Club

Promoter: Fabrica
Gen muzical: Rock
Preț: 20 Lei

Vineri, 2 noiembrie 2012, începând cu ora 21:00, E.M.I.L. va susţine un concert în Club Fabrica din Bucureşti. În deschidere Tep Zepi, iar în închidere va fi un after party surpriză.

Cu prilejul acestui concert, E.M.I.L. dă ocazia unei trupe tinere să se afirme alături de ei, pe scenă, la secţiunea Warm-Up.

Asta se va decide în urma unui concurs desfăşurat în perioada imediat următoare. Trupele respective trebuie să fie formate exclusiv din elevi încă la liceu. Aceştia vor înregistra prin orice mijloace (în sala de repetiţii sau chiar şi cu telefonul) o melodie proprie, pe care o vor uploada undeva (YouTube, Vimeo etc). De aici o vor share-ui pe pagina oficială de Facebook a clubului Fabrica.

Postarea cu cele mai multe voturi are ocazia să fie alături de E.M.I.L. pe scenă. Data limită a concursului: vineri, 26 octombrie 2012.

Reprezentanţi de seamă ai punk-rock-ului românesc, cei de la E.M.I.L. au o carieră de aproape 12 ani. Participând la o serie de festivaluri mai mult sau mai puţin celebre, cum ar fi B’FESTFEST, StudentFest (Timişoara), Downhill Fest (Poiana Braşov), TopT (Buzău) sau Stufstock (Vama Veche), membrii trupei au reuşit să îşi dezvolte o bază de fani destul de mare fiind una dintre cele mai îndrăgite trupe ale genului din România.

Trupa Tep Zepi a împlinit 6 ani şi îl are ca solist vocal pe Ştefan Buvnitz Zaharescu (vocea de la Negura Bunget). Sound-ul Tep Zepi mixează elemente de stoner, grunge şi rock’n roll. Îl puteţi asculta pe albumele “Sound of a Dollar and a Song” şi EP-ul pe vinil “Retrofetish”.

Preţul unui bilet este de 20 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER