• Romania
  • English

Eveniment: Concert Duke Ellington Orchestra

25 Aprilie 2010

Concert Duke Ellington Orchestra @ Sala Palatului

Duke Ellington Orchestra concerteaza la Bucuresti pe 25 aprilie 2009. Spectacolul va avea loc la Sala Palatului, incepand cu ora 20.30.

Pret bilete:

Cat I - 250 RON / bilet

Cat II - 150 RON / bilet
Cat III -120 RON / bilet
Cat IV - 100 RON / bilet
Cat V - 80 RON / bilet

Duke Ellington, ducele jazz-ului, un “talent suprem" asa cum il numea criticul muzical Alistair Cooke in 1983, este parintele a numeroase inovatii in domeniul muzicii jazz : a fost primul care a folosit vocea umana ca pe un instrument muzical, fara cuvinte, punand accentul pe contrastul dintre notele inalte si joase, folosind in mod frecvent tonalitatile de blues, intr-un stil numit “jungle music"; a contribuit la inaugurarea erei swing a jazz-ului prin melodia “It don’t mean a thing"(1943); este unul dintre pionierii jazz-ului si alaturi de Louis Armstrong a contribuit la transformarea acestui stil de muzica dintr-o forma de divertisment intr-o reala expresie artistica.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Lara Fabian @ Bucuresti si Cluj-Napoca | 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER