Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Ducu Bertzi | 11 noiembrie 2017

aprilie 26 @ 0:00

Sâmbătă. 11 Noiembrie, Berăria H se transformă în Orașul cu Chef de Folk și te invită la un concert memorabil cu Ducu Bertzi, un artist consacrat și de mare renume pe scena muzicală din România. Vino să ascultăm LIVE și să fredonăm împreună hit-uri precum „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Floare de colț” și multe alte piese pe care le îndrăgim cu toții.

–IMPORTANT!!!!–

 La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Achizitionarea biletelor nu implica rezervarea unei mese! Dupa achizitionarea biletelor va rugam sa sunati la numarul afisat pe bilet!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Details

Date:
26 aprilie 2024
Time:
0:00

Lasă un răspuns