• Romania
  • English

Concert Direcţia 5 în Hard Rock Cafe din Bucureşti - Joi , 15 Noiembrie

15 Noiembrie 2012

Concert Direcţia 5 în Hard Rock Cafe din Bucureşti - Joi , 15 Noiembrie @ Hard Rock Cafe

Promoter: Hard Rock Cafe
Gen muzical: Rock
Preț: 60 - 90 Lei

Joi, 15 noiembrie 2012, începând cu ora 21:00, Direcţia 5 va susţine un concert special în Hard Rock Cafe din Bucureşti.

Directia 5 sunt un adevărat nume pe piaţa muzicală din România, cu o activitate de 21 ani, o adevărată performanţă pentru o formaţie românească.

Longeviva trupă, Direcţia 5, pregăteşte o poveste de iubire spusă prin versurile care leagă fiecare piesă şi care, astfel, dă o structură unică şi plină de sensibilitate întregului spectacol.

Vino să asculţi cele mai noi piese de pe cel mai recent album al lor, “Electric Love Story”, dar şi alte hit-uri cu care Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan şi Marius Keseri au cucerit topurile muzicale autohtone.

Biletele se pot achiziţiona:

- online pe www.rezervariclub.ro la preţul de 60 lei pentru biletele cu loc la masă sau 80 lei pentru biletele VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

- la Hard Rock Cafe, la preţul de 70 lei pentru biletele cu loc la masă sau 90 lei pentu biletele VIP.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER