Eveniment: Concert Demis Roussos

04 Decembrie 2010

Concert Demis Roussos @ Sala Palatului

Demis Roussos va concerta si anul acesta in tara noastra, pe data de 4 decembrie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti.

Artistul celebreaza 40 de ani de cariera si isi doreste sa poata fi alaturi de cat mai multi fani si admiratori ai sai. Acesta iubeste publicul roman, modul lui de a se distra si frumoasele noastre compatrioate.

Special pentru fanii sai din Europa si America, el a pregatit un program desavarsit si doreste sa prezinte noul album care marcheaza revenirea sa.


Acest album combina influentele rock si blues cu cele ale genurilor soul si disco. Demis nu exclude din playlistul concertului de la Bucuresti si piese dedicate sarbatoriilor de iarna, precum “White Christmas”, “Silent night” sau “First Noel”.

Special pentru fanii care isi doresc cel mai bun loc in sala, de maine, 24 iunie 2020, vor fi puse in vanzare biletele pentru acest eveniment! Preturile acestora difera in functie de categorie, ele impartindu-se astfel: VIP –  300 RON, categoria 1 – 250 RON, Categoria 2 – 200 RON, categoria 3 – 150 RON, categoria 4 – 100 RON si categoria 5 – 50 RON

Biletele se pot cumpara de la Sala Palatului, Magazinele Diverta, Muzica si on-line pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER