• Romania
  • English

Concert de Craciun cu Stefan Banica la Sala Palatului - 14 Decembrie

14 Decembrie 2012

Concert de Craciun cu Stefan Banica la Sala Palatului - 14 Decembrie @ Sala Palatului

Preț: TBA

Intra in atmosfera magica a Craciunului alaturi de Stefan Banica! Vino impreuna cu cei dragi la concertele sale extraordinare de Craciun din acest an si vei petrece “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, pe care n-o vei uita!

Concertele Extraordinare de Craciun, marca Stefan Banica, reprezinta de peste un deceniu un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna.

Pentru al 11-lea an consecutiv, Stefan Banica va invita la un spectacol de referinta din lumea showbiz-ului romanesc, una dintre cele mai complexe productii de gen din Romania. A sustinut 44 de concerte de Craciun la Sala Palatului, din 2002 pana in prezent, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale traditionale de Craciun, stabilind adevarate recorduri pentru Romania.

Pe 13 si 14 decembrie 2012, ora 19:30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc cel mai asteptat spectacol al lunii decembrie: “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”.

“Va astept, ca de obicei, sa petrecem o seara de neuitat si sa ne incarcam bateriile pentru inca un an de zile. Spectacolul se numeste “O noapte de Craciun cu Stefan Banica”, titlu inspirat de cel mai nou cantec al meu de Craciun, “Noaptea de Craciun”, care va aparea ca bonus track pe albumul “Altceva”, album ce va fi lansat pe piata in luna octombrie. In concertul de Craciun vor fi momente inedite, mai ales datorita invitatilor-surpriza ce vor fi pe scena alaturi de mine. Va astept cu toata dragostea in decembrie la Sala Palatului!” – Stefan Banica

La concertele de Craciun Stefan Banica din luna decembrie veti putea asculta, pe langa hiturile binecunoscute, semnate Stefan Banica, si cantece de pe noul album, “Altceva”.

In acest an, afisul concertului de Craciun aduce o noutate in plus, pentru a facilita accesul publicului la concertul de Craciun, dar si pentru a putea precomanda, in premiera, noul album “Altceva”. Astfel, in partea stanga, jos, a afisului veti descoperi un QR Code, care, scanat cu un smartphone, va va conduce direct catre 2 posibilitati: comanda bilet concert de Craciun 2012 si precomanda noul album Stefan Banica – “Altceva”. Precomandand noul album “Altceva”, veti face parte dintre primii care, imediat dupa lansare, veti putea asculta noile cantece semnate Stefan Banica.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, magazinul Unirii (parter), Statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro , www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER