CONCERT CHILDREN OF BODOM - HALO OF BLOOD OVER EUROPE, Bucuresti, TurboHalle, Marti, 12 Noiembrie 2013

12 Noiembrie 2013

CONCERT CHILDREN OF BODOM - HALO OF BLOOD OVER EUROPE @ TurboHalle

Gen muzical: Rock

Promusic Events şi revista Maximum Rock prezintă turneul "Halo Of Blood Over Europe 2013", al formaţiei CHILDREN OF BODOM, în România. Evenimentul va avea loc la Turbohalle din Bucureşti în data de 12 noiembrie 2013 şi va promova noul album al finlandezilor, intitulat "Halo Of Blood".
Există o prejudecată potrivit căreia formaţiile de metal nu pot să aibă succesul grupurilor de pop, dance sau de muzică electronică. CHILDREN OF BODOM, faimoasa trupă finlandeză, desfiinţează acest mit printr-o carieră la care visează orice artist, indiferent de genul abordat.

Temeliile trupei au fost puse în 1993, în Espoo, Finlanda, când Alexi Laiho (voce) s-a săturat de tot ceea ce auzea în jurul lui şi a decis să pună bazele unui proiect original. După câteva schimbări de componenţă, varianta finală a trupei o reprezintă: Alexi la voce, Roope Latvala la chitară, Janne Wirman la clape, Henkka Seppälä la bas şi Jaska Raatikainen la tobe.

Children of Bodom a lansat până acum 7 albume, 2 albume live, două EP-uri, două materiale compilaţie şi un DVD. Toate cele 7 albume au câştigat Discul de Aur în Finlanda şi au atins poziţii înalte în "infamul" top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 în topurile finlandeze, iar vânzările de discuri au atins pragul de 250.000 numai în Ţara Celor O Mie de Lacuri.

Ocazia vizitei la Bucureşti o reprezintă promovarea noului material discografic al trupei, "Halo of Blood", care urmează să fie lansat în iunie 2013. "Halo of Blood" este discul cu numărul 8 al finlandezilor şi promite să fie excepţional!

"Ne-a ieşit o capodoperă. Albumul conţine foarte multe elemente noi şi inedite, dar păstrează acel sound specific CoB", a declarat Henkka Seppälä despre noul album.

Alexi Laiho, liderul formaţiei, este foarte încântat de întoarcerea în România: "Fanii noştri din România sunt grozavi! Devotaţi, energici şi respectuoşi; ei chiar ne înţeleg muzica. De aceea, revenirea în România este un prilej de bucurie pentru toţi membrii Children of Bodom. Abia aşteptăm!", a declarat muzicianul.


Discografie:

Something Wild - 1997
Hatebreeder - 1999
Follow The Reeper - 2000
Hate Crew Deathroll - 2003
Are You Dead Yet? - 2005
Blooddrunk - 2008
Relentless Reckless Forever - 2011
Halo Of Blood - 2013

Toate albumele au fost premiate cu Discul de Aur!!!


EP-uri:

Trashed, Lost & Strungout - 2004 (Disponibil ca EP si DVD/EP)
Hellhounds On My Trail - 2008 (Numai in Marea Britanie si Finlanda)


Compilaţii:

Bestbreeder from 1997 to 2000 - 2003 (Best Of disponibil in Japonia)
Skeletons In The Closet - 2009 (Material alcatuir din cover-uri)
Holiday at Lake Bodom (15 Years of Wasted Youth)


Live:

Tokyo Warhearts - 1999 (Spinefarm)
Chaos Ridden Years: Stockholm Knockout Live - 2006 (Spinefarm)


DVD:

Chaos Ridden Years: Stockholm Knockout Live - 2006 (Spinefarm)

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Haywire Festival 2017 Sunset Festival 2017 - editia a IV -a Artmania Festival 2017 Lara Fabian @ Bucuresti si Cluj-Napoca | 2018 TIMESHIFT - Bucharest Music Festival - Step into another dimension!

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER