• Romania
  • English

Concert caritabil Suie Paparude | Gojira | Charlie Dundeen la Atelierul de productie 10 noiembrie 2011 | Evenimente Bucuresti |

10 Noiembrie 2011

Concert caritabil ► Suie Paparude | Gojira | Charlie Dundeen @ Atelierul de Productie

Promoter: Merci Charity Boutique

Suie Paparude, Gojira & Charlie Dundeen o ajuta pe Alessia. Hai si tu!            Alessia, o fetita de numai 5 luni are nevoie de ajutorul nostru


Suie Paparude, Gojira & Charlie Dundeente va asteapta joi, 10 noiembrie, incepand cu ora 22.00, la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160), la un concert caritabil ce are rolul de a ajuta o fetita de 5 luni, care are nevoie de un transplant de cornee.
 
Intrarea este 15 lei, iar toti banii stransi se duc in contul deschis de parintii fetitei si vor fi folositi  pentru operatie.
http://www.youtube.com/watch?v=_WLKQQASIV8&feature=feedu


Alessia Maria Truica a fost diagnosticata cu SCLEROCORNEE - diagnostic sinonim cu orbirea, in absenta transplantului de cornee. Pana in luna decembrie, parintii Alessiei trebuie sa faca rost de 40.000 euro, diferenta de bani pentru operatia copilului, pe langa cei 30.000 deja stransi.

 

Daca ai insigna Merci Charity Boutique, vino cu ea la eveniment, prezint-o la bar si primesti in schimbul ei un Grolsch sau un Red Bull.

Despre Suie Paparude: Toamna lui `93, Club A. Suie isi face debutul, atmosfera este alternative-new-wave. Urmeaza 6 albume, 9 videoclipuri, muzica pentru film, mii de concerte, dintre care unele in deschiderea unor super trupe, precum Depeche Mode.
Prima jumatate a lui 2010 vine cu cel de-al saptelea album “E suflet in aparat”, o continuare fireasca a celor precedente, dar cu un feeling mai dark, mai serios. Nu lipseste autoironia, iar hiturile aduc zambetul pe buze si energia in … picioare.
www.suiepaparude.ro
www.facebook.com/suiepaparude.ro

Excentric din fire, Gojira defileaza inca din 2005 pe scena electro - tehno pop autohtona cu show-uri indraznete, iar mix-uri eclectice de bass cu ritmuri techno, breakbeat si dubstep au devenit specialitatea lui. La ora actuala, Gojira deschide un discurs muzical amplu si ostentativ, in care isi declara cu sinceritate predispozitia catre combinatii nemaipracticate si indraznete, in care include excese muzicale care genereaza adrenalina in public si oricat de avangardiste sau satirice in intentia lor, starnesc la dans.
www.soundcloud.com/gojira
www.facebook.com/gojira.official

Charlie Dundeen: producatorul emisiunii-concept Have A Nice Trip si unul dintre DJii de scoala veche ai Bucurestiului. Cunoscut prin veselia si optimismul pe care le degaja de fiecare data cand este in spatele pupitrului, Charlie indrazneste sa alature funk, electro, dub, hip-hop si reggae in acelasi set fara sa aibe mila in fata epuizarii. Puteti urmari pe Tilllate.com seria sa de podcasturi cu invitati amintita mai sus, dar Charlie se mai lasa descoperit si prin pagina HANT pe facebook.
www.soundcloud.com/charlie-dundeen
www.facebook.com/pages/Charlie-Dundeen/261262520963?sk=wall

Un eveniment Merci Charity Boutique sprijinit de Hello Menthol, Atelierul de Print si Atelierul de Productie.

Parteneri media: Tilllate.com Romania, B365.ro, Veiozaarte.ro, Video Noize, Sapte Seri, Metropotam.ro, Feeder.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER