• Romania
  • English

CONCERT CARITABIL

04 Noiembrie 2015

CONCERT CARITABIL @ Bamboo // 4 noiembrie 2015 @ Bamboo

 

                 Sa ii ajutam pe cei aflati in suferinta!

             CONCERT CARITABIL Miercuri, 4 Noiembrie, incepand cu ora 22.30, peste 25 de artisti romani vor canta pe scena din Bamboo, pentru o cauza umanitara!

          Profitul va fi donat pentru ajutorarea victimelor incidentului din clubul Colectiv, iar cei care doresc sa faca donatii vor avea la dispozitie urne speciale, prezente in incinta clubului pe toata durata evenimentului.

      Prezentator: Cabral Impreuna ii putem ajuta!

    Detalii si rezervari la +40 723 226 266

   INTRAREA ESTE LIBERA ( Mentionam ca prestatia artistilor din seara respectiva nu este remunerata, cu totii acceptand sa participe la eveniment in scop caritabil).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER