• Romania
  • English

Concert BZN la Sala Palatului

28 Octombrie 2012

Concert BZN la Sala Palatului @ Sala Palatului

Preț: 100 - 300 Lei

La cererea miilor de fani romani care nu au reusit sa o asculte live la ultima vizita in Romania, cea mai populara trupa olandeza a tuturor timpurilor, BZN, revine in Romania pentru un nou concert. Acesta este programat pentru data de 28 octombrie 2012, la Sala Palatului din Bucuresti!

Pentru artisti nu este primul concert in Romania dar le promit fanilor un spectacol nou, plin de hituri precum “Blue Eyes, Blue Eyes”, “Dance Dance” sau “Mon amour".

BZN este prescurtarea folosita de trupa olandeza Band Zonder Naam, care semnifica “trupa fara nume”. Artistii si-au inceput cariera in anii '60, genul promovat de acestia fiind pop-rock, cu influente britanice. Formula de start s-a mai schimbat intre timp, la fel si stilurile abordate, insa calitatea muzicii a ramas neschimbata, ba chiar s-a marit treptat. 

In prezent, vocea formatiei este reprezentata de Annie Schilder si Jan Keiser. Dupa sute de piese si nenumarate hituri, BZN a devenit cea mai populara formatie olandeza a tuturor timpurilor! BZN se lauda cu o cariera de peste 40 de ani, 40 de albume vandute in milioane de copii si un numar impresionant de turnee in toata lumea! Numele lor a stat mult timp in topurile muzicale alaturi de Beatles, ABBA, Rolling Stones, etc. 

Concertul BZN va avea loc pe 28 octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER