>
  • Romania
  • English

Concert BZN de Sărbători la Sala Palatului din Bucureşti

06 Decembrie 2012

Concert BZN de Sărbători la Sala Palatului din Bucureşti @ Sala Palatului

Promoter: Sala Palatului
Preț: 50 - 300 RON

Joi, 6 decembrie 2012, ora 20:00, trupa BZN revine la Sala Palatului din Bucureşti pentru un concert special de Sărbători. Astfel, pe lângă piesele cunoscute ale trupei fanii vor putea asculta şi melodii în temă cu sezonul.

RECENZIE: BZN la Sala Palatului, o demonstraţie de energie şi pasiune

După cele două concerte susţinute pe 28 octombrie 2012 la Sala Palatului, trupa BZN a pregătit un cadou de Moş Nicolae fanilor bucureşteni. Jan şi Annie vor transmite magia tradiţiilor olandeze de sărbători celor prezenţi la Sala Palatului pe 6 decembrie.

Acest spectacol va oferi fanilor multe surprize. De la vestimentaţiile spectaculoase, lumini şi decoruri, până la playlist-ul din care nu vor lipsi piese specifice sărbătorilor de iarnă precum: “Jingle Bells”, “I’m Dreaming of a White Christmas”, “Let it snow” olandezii ne promit o seară magică.
BZN- patru decenii de carieră

BZN, abreviere de la Band zonder Naam, în traducere “trupa fără nume”, şi-a început cariera în 1966, ocupând primele poziţii în topurile muzicale, alături de Beatles, ABBA sau Rolling Stone.

Artiştii şi-au început cariera promovând genul pop-rock, cu influenţe britanice. Între timp s-a modificat formula de început a trupei, în prezent avându-i ca solişti pe Annie Schilder şi pe Jan Keiser. Odată cu această modificare s-au schimbat şi stilurile muzicale abordate de trupă, la hard-rock cu influenţe pop comerciale.

Cu o carieră de peste 40 de ani, trupa olandeză a lansat peste 40 de albume care s-au vândut în milioane de exemplare la nivel mondial. “Blue Eyes, Blue Eyes“, “Dance Dance” şi “Mon Amour” sunt doar câteva dintre piesele cu care BZN şi-au cucerit milioanele de fani din toată lumea.
Bilete BZN la Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN de pe 6 decembrie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile la următoarele preţuri:
Categorie bilete    Preţ
VIP    300 lei    cumpără bilete
Categoria 1    250 lei    cumpără bilete
Categoria 2    200 lei    cumpără bilete
Categoria 3    150 lei    cumpără bilete
Categoria 4    100 lei    cumpără bilete
Categoria 5    50 lei    SOLD OUT

Biletele pot fi achiziţionate din reţelele Eventim şi Biletoo şi online de pe www.eventim.ro şi www.biletoo.ro.

Concertul BZN de la Bucureşti este un eveniment organizat de Project Events în colaborare cu European Event Service. Show-ul de la Constanţa ce trebuia să se desfăşoare cu câteva zile înaintea celui de la Bucureşti a fost anulat.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER