Concert Bohren & der Club Of Gore @The Silver Church Club | Sambata , 12 MAI 2012

12 Mai 2012

Concert Bohren & der Club Of Gore @The Silver Church Club | Sambata , 12 MAI 2012 @ The Silver Church

Promoter: The Silver Church
Preț: 50 RON

Pe data de 12 mai, la clubul The Silver Church din Bucureşti va concerta cea mai cunoscută trupă de horror-jazz din lume, Bohren & der Club Of Gore. Dăm drumul unei scurte scene de imaginaţie. Aşezat lângă tine, jumătate gol, cât să se înţeleagă că a fost savurat cu plăcere, un pahar de scotch. Ploaie de mai răsună furios în geam şi un foc toarce mocnit în şemineu. Atât îţi trebuie pentru începutul unei călătorii în care te chemăm să citeşti următorul anunţ important: The Silver Church Club organizează pentru prima dată în România un concert al celei mai cunoscute trupe de "horror-jazz" din lume: Bohren & der Club of Gore. În seara zilei de 12 mai 2012. Suntem siguri că mulţi fani ai acestui gen vor primi vestea cu bucurie. Ne-am dorit acest lucru încă de când ne-a încolţit în minte gândul să-i invităm la noi, pentru un concert, pe maeştrii unei mişcări jazz unice.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER