• Romania
  • English

Concert BestMusic cu Proconsul la Hard Rock Cafe

04 Octombrie 2012

Concert BestMusic cu Proconsul la Hard Rock Cafe @ Hard Rock Cafe

Preț: 50 - 80 Lei

Bilete la concertul Proconsul de pe 4 octombrie din Hard Rock Cafe pot fi de astazi, vineri, 21 septembrie, procurate si de la locatie in format fizic la preturile de 60 de lei cu loc la masa si 100 de lei, bilete VIP, in fata scenei.

Pentru cei care nu doresc sa se deplaseze din fata calculatorului, pe www.iabilet.ro  puteti procura bilete in format electronic la preturile de 50 respectiv 80 de lei pentru cele VIP. Da, pe online este mai ieftin !

Sprint Media Group si Bestmusic.ro te invita la Hard Rock Cafe joi, 4 octombrie, de la ora 21, la un super concert cu una dintre cele mai indragite si apreciate trupe romanesti – Proconsul.

Vino sa asculti live hituri precum “Cerul”, “Povestea Noastra”, “Tu”,”Calatorul”, “Pentru tine” sau “De la rusi vine ploaia”, dar si alte piese de pe cele noua albume ale trupei, lansate in peste 13 ani de cariera muzicala.

Bodo si colegii sai de trupa revin pe 4 octombrie la Hard Rock Cafe, in cadrul turneului “Best Of Proconsul”, o serie de concerte programate a avea loc atat in tara, cat si in afara ei, in orase precum Londra, Bruxelles sau Luxembourg.

Va reamintim ca biletele la concert pt fi procurate dupa cum urmeaza:

- Online, pe www.iabilet.ro : 50 lei - bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;

- La Hard Rock Cafe : 60 lei - bilet cu loc la masa sau 100 lei - bilet VIP;

- De luni, 24 septembrie, prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe www.iabilet.ro , se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER