Belinda Carlisle, figură iconică ale muzicii pop-rock, va susţine un recital la Sala Palatului în data de 16 octombrie 2013.

16 Octombrie 2013
Concert Belinda Carlisle în România
 

Concert Belinda Carlisle în România @ Sala Palatului

Promoter: Phoenix Entertainment Classics.
Gen muzical: POP

Mari hituri precum “La Luna”, “Heaven is a Place on Earth”, “Circle în the Sand”, ”Mad About You”, “I Get Weak”, “Summer Rain” sau “Leave a Light On” vor însufleți amintirile anilor ’80 in inimile spectatorilor. 

Piesele Belindei s-au clasat întotdeauna pe locuri fruntașe în topurile celor mai de succes melodii, iar dintre acestea amintim “Heaven is a place on Earth” care s-a situat pe primul loc în clasamentele din SUA și Marea Britanie.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea în anii ’80 într-o perioadă extrem de propice pentru genul muzical pop-rock.

Artista a făcut parte din faimosul grup britanic The Go-Go’s, o trupă atipică pentru acele vremuri întrucât avea în componență numai femei care cântau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go’s în topurile Billboard ale celor mai bune albume cu peste 7 milioane de copii vândute în întreaga lume în doar trei ani de zile.Începând cu 1985 când trupa The Go-Go’s şi-au anunţat oficial desfiinţarea, Belinda a continuat să îşi urmeze pasiunea pentru muzică pe cont propriu, rezultând o carieră solo încărcată de realizări. Belinda s-a remarcat prin vocea sa suavă şi intensă şi a reuşit să îşi menţină statutul de cântăreaţă de succes până în prezent.

Activitatea artistei a fost răsplătită nu numai cu aplauzele a milioane de fani dar şi cu o stea pe Hollywood Hall of Fame.

Concertul Belindei Carlisle este evenimentul anului în materie de muzică pop şi este prezentat, în premieră în România, de către Phoenix Entertainment Classics.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 300, 220, 160, 110 și 75 de lei în funcție de categoria de loc și pot fi achiziționate din rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER