>
  • Romania
  • English

Phoenix Entertainment prezinta Tarja Turunen la Sala Palatului cu un concert de înalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din România în data de 7 mai 2013 “Beauty and the Beat Tour 2013”.

07 Mai 2013

Concert Beauty and the Beat – Tarja Turunen & Mike Terrana @ Sala Palatului

Promoter: Phoenix Entertainment
Gen muzical: Rock
Preț: V.I.P: 245 lei; Cat.I: 195 lei; Cat.II: 145 lei; Cat.III: 115 lei; Cat.IV: 90 lei.

Phoenix Entertainment le aduce o veste excelentă tuturor admiratorilor celebrei interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitală într-o producție extraordinară, cu un concert de înalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din România în data de 7 mai 2013.


Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai însemnate concerte planificate pentru anul 2013 ce nu trebuie ratat de adevărații melomani indiferent de vârstă. Concertul de la București face parte din 

turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”. 

Pe scena Sălii Palatului, peste 70 de instrumentiști, membrii unei orchestre simfonice de excepție, un cor format din 15 persoane, precum și carismaticul toboșar Mike Terrana vor evolua alături de Tarja Turunen, cunoscută pentru calitățile vocale inconfundabile, extrem de versatile. O reprezentație uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o în topurile preferințelor muzicale ale auditoriului din întreaga lume.

Tarja Turunen este cântăreață, compozitoare și pianistă de origine finlandeză binecunoscută pentru participarea sa ca solistă în cadrul celebrei formații de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit trupa, a lucrat la cariera ei solo și foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicală internațională. Tarja este o artistă excepțională care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

 

Biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

 

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează:

V.I.P: 245 lei; Cat.I: 195 lei; Cat.II: 145 lei; Cat.III: 115 lei; Cat.IV: 90 lei.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER