• Romania
  • English

Concert Aniversar: KARMA - 20 De Ani@Expirat Club | 6 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

06 Februarie 2012

Concert Aniversar: KARMA - 20 De Ani @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 Lei

Seara Folk

Trupa Karma s-a imprietenit cu Expirat acum multi ani. 8, ca sa fim exacti. Iar daca istoricul cantarilor pe scena clubului nostru este cel putin bogat, istoricul trupei cantareste de cel putin doua ori mai mult.

Luni, pe 6 Februarie, Seara Folk obisnuita din Expirat se transforma intr-o calatorie in timp, din 1992 pana in prezent. O calatorie prin balade haiducesti, prelucrari folclorice, cantece sociale, parodii si cantece de suflet. O calatorie prin cei 20 de ani de cand Trupa Karma este alaturi de noi. O calatorie care ia forma celui mai important concert aniversar al lor de pana acum – cel de 20 de ani!

Ne strangem sa le cantam la multi ani!, sa le uram inca 20 de ani alaturi de noi si de publicul lor fidel si in special, sa ne cante din suflet inca o data, la cumpana spre al 21-lea an de activitate pe scena Folk romaneasca.

Despre Trupa Karma:

In Februarie 1992, de ziua Sfantului Valentin, aparea Simbioze – o trupa formata din contopirea a doua grupuri si un vocalist, trupa ce avea sa devina in doar doua luni Karma – pe care o stim cu totii. Nu putem rezuma 20 de ani de activitate intr-un scurt text de prezentare, insa cele mai de seama realizari ale trupei includ: prezente si premii in cadrul tuturor festivalurilor si galelor Folk din Romania – Floare de Colt, Ion Minulescu, Om Bun, Chitara de Argint, Festivalul Castanilor sau Corabia de Aur; piese difuzate la radio si TV: Radio Tineret, Romantic, Radio 21, Radio Contact, TVR, Tele 7, Antena 1 sau Prima; 3 albume lansate; numeroase piese ca Vantul, Poate, Country Palinka, Singuratate, Bunica, Poem Haiducesc, Ploaia lasate mostenire generatiilor tinere; concerte in cam toate cluburile de live din tara si poate cel mai fidel public pe care il poate avea o trupa.

Intr-o perioada de 20 ani, cand zeci de trupe pline de succes au aparut si au disparut nelasand in urma nimic, Karma isi pastreaza in continuare spiritul si stilul care le-au adus consacrarea pe scena Folk.

www.karmagiurgiu.ro

Ora 21:30. Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER