>
  • Romania
  • English

Concert Andrea Bocelli la Bucureşti, sambata, 25 Mai

25 Mai 2013

Concert Andrea Bocelli @ Romexpo

Gen muzical: POP

UPDATE: Deşi programat iniţial pentru 10 mai 2013 în Piaţa Constituţiei, concertul Andrea Bocelli a fost mutat pe 25 mai 2013 la Romexpo.

Sâmbătă, 25 mai 2013, Andrea Bocelli va urca pentru prima dată pe o scenă din România, la Complexul Romexpo din Bucureşti în cadrul unui eveniment organizat Project Events şi European Events Service pe scena căruia vor mai urca şi DIV4S. 

Andrea Bocelli s-a născut în 1958, într-o familie de fermieri. La vârsta de şase ani a început să ia lecţii de pian, urmat de flaut şi saxofon. Născut cu glaucom, Andrea Bocelli îşi pierde vederea la numai 12 ani, în urma unui accident la un meci de fotbal. Acest lucru nu-l opreşte însă să-şi urmeze visul. Fiind pasionat de muzica lirică, ambiţia vieţii sale a fost să devină un mare tenor. La puţin timp după accident câştigă cu melodia “O sole mio” prima sa competiţie muzicală “Margherita d’Oro in Viareggio“. Începutul oficial al carierei sale muzicale se datorează aprecierilor lui Luciano Pavarotti, care l-a descris drept “cea mai potrivită voce pentru a interpreta Miserere“.

În 1994 debutează la Festivalul de la San Remo, la categoria “Debutanţi”, câştigând cu piesa “Calmo della Sera“, care dă numele primului său album, lansat în acelaşi an. Este cunoscut în lumea întreagă odată cu lansarea “Con te Partiro” (1996), piesă inclusă pe albumul “Romanza“, care a depăşit toate recordurile de vânzări. Debutul în operă îl are în 1997, interpretând cu succes părţi din Madame Butterfly şi Tosca.

Cariera sa este impresionantă, a vândut mai mult de 60 de milioane de albume în întreaga lume, a câştigat simpatia publicului cu piesele sale, pentru care a fost distins cu o serie de premii impresionante – inclusiv Globul de Aur pentru “Cea Mai Bună Piesă”, şi a primit multiple nominalizări la Premiile Grammy.

Cei care doresc să asculte live melodii precum “Con te Partiro“, “Vivo Per Lei“, “Besame Mucho” sau “Nessun Dorma“, sunt aşteptaţi vineri, 25 mai 2013, la Complexul Romexpo din Bucureşti la un eveniment plin de pasiune şi emoţie al renumitului tenor Andrea Bocelli.

Bilete Andrea Bocelli

Biletele pentru concertul Andrea Bocelli de la Complexul Romexpo din Bucureştisunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER