• Romania
  • English

Eveniment: Concert Anahi in Romania

13 Martie 2010

Concert Anahi in Romania @ Sala Palatului

Data: 13 Martie 2010
Loc: Bucuresti , Sala Palatului
Pret: 50 - 250 ron

Anahi revine in Romania. Ea va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00.Incepand cu data de 1 februarie, biletele pentru concertul Anahi de la Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, Germanos si Vodafone, de la casa de bilete a Salii Palatului, magazinul Muzica, librariile Carturesti.

Tichetele se vor gasi si on-line de pe site-urile bilete.ro, myticket.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro, eventim.ro si blt.ro.

Biletele pentru concertul Anahi de la Bucuresti vor avea preturi cuprinse intre 50 si 250 RON.

Concertul Anahi de la Bucuresti face parte din turneul Mi Delirio World Tour, prin care interpreta isi promoveaza primul album inregistrat dupa destramarea RBD.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER