• Romania
  • English

Concert AMON AMARTH - "The Return Of The Vikings" la Bucuresti in Arenele Romane pe 04 Decembrie 2016

04 Decembrie 2016

Concert AMON AMARTH - "The Return Of The Vikings" la Bucuresti @ Arenele Romane

Preț: 90 lei
Pe 4 decembrie vikingii de la Amon Amarth revin la Bucuresti in cadrul unui show de zile mari la Arenele Romane (cort incalzit) !

Showul de la Bucuresti face parte din masivul turneu european care poarta numele de Jomsviking. Acesta este cel mai mare din cariera trupei si poarta numele celui de-al 10-lea album de studio. Acesta a intrat pe pozitii fruntase in topurile din jurul lumii in tari ajungand chiar pe locul intai in Germania si Austria si pe locul trei in Elvetia.

Amon Amarth inseamna:

Johan Hegg - Voce

Ted Lundström - Chitara Bas

Johan Söderberg - Chitara

Olavi Mikkonen – Chitara

Jocke Wallgren - Tobe

Grand Magus vor urca pe scena alaturi de Amon Amarth pe 4 decembrie!

Legendara formatie suedeza de heavy/doom metal, Grand Magus, a luat nastere in 1996 sub numele de 'Smack' ca mai apoi, in 1999, sa devina proiectul pe care il cunoastem azi.
Trioul suedez poarta blazonul muzical al unor formatii precum Black Sabbath, Deep Purple, Judas Priest, Rainbow, Uriah Heep, Nazareth sau Manowar, un amalgam de blues, hard rock, heavy metal si doom care a fost materializat in opt albume de studio devenind astfel unul dintre varfurile de lance ale casei de discuri Nuclear Blast.
Grand Magus vor urca pe scena Arenelor Romane pe data de 4 decembrie pentru a sustine un concert exceptional alaturi de Amon Amarth.
Componenta formatiei:
Janne "JB" Christoffersson - vocals, guitar
Mats "Fox" Skinner - bass, backing vocals
Ludwig "Ludde" Witt - drums
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iaBilet : Magazinul Muzica, reteaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, 
 agentiile Perfect Tour, la Hard Rock Cafe, cele 1500 de automate self-serving ZebraPay (vezi harta), stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, langa casa de bilete Metrorex si Beraria H.

Biletele se pot gasi pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea si au urmatoarele preturi:

- Vikings Circle - 150 de lei 
- Acces General - 90 de lei

In ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 100 de lei (cele din fata scenei vor fi sigur sold out pana atunci)

Vikings Circle are doar 250 de locuri, in total.

Vor fi puse in vanzare in total doar 1600 de bilete.

Un eveniment METALHEAD, warmup party pentru Metalhead Meeting 2017 !

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Concert AMON AMARTH - "The Return Of The Vikings" la Bucuresti:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER