• Romania
  • English

evenimente: Concert Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă | 21 mai 2016 in Grădina cu filme - Cinema & More pe 21 Mai 2016

21 Mai 2016

Concert Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă | 21 mai 2016 @ Grădina cu filme - Cinema & More

Preț: 41,58 lei

Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - "Mergem toți într-o barcă"

”Timpul vieții ni-i scurt, hai să-l facem curat...” cântă Mircea Vintila. Când rostești sau auzi numele lui Mircea Vintilă, gândul te duce la folk, la muzică de calitate, la un spectacol pentru oameni și idei. I se mai spune și ”lordul”. Evident, de la piesa lui, ”Lordul John”. Cu o activitate discografică și concertistică bogată, numeroase premii câștigate de-a lungul carierei, cântecele lui Mircea Vintilă se caracterizează prin melodicitate și atenție acordată cuvintelor. 

Alexandra Usurelu este vocea caldă, curată, blândă, ce cântă despre oameni și emoții, nu despre lucruri, cu o sensibilitate aparte și un timbru vocal ușor recognoscibil.
Primul său album, "La capătul lumii", a primit mai multe nominalizări și a câștigat premiul pentru "Cel mai bun album al anului 2015", înregistrând într-un an peste 10.000 de exemplare vândute. Cu 300 de concerte susținute în ultimii 3 ani și jumătate, Alexandra a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite artiste independente.

Concertul Alexandra Ușurelu și Mircea Vintilă - ”Mergem toți într-o barcă” include cele mai cunoscute cântece ale celor doi artiști, dar și un moment susținut împreună, cântând ”Ceva se întâmplă cu noi” (cântecul nominalizat ca ”Cel mai bun duet al anului” la Premiile Radio România”) și ”Prețul Corect” (melodia cu care Alexandra s-a lansat).

Merg “toți într-o barcă”, 2 artiști excepționali împărțind același band, în premieră națională vineri, 21 mai, la Grădina cu filme. Un spectacol multimedia complet, cu mult mai multă muzică decât marketing.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER