Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

COLOR pres MALL GRAB, Lisière Collectif, 4142

martie 29 @ 13:56

ABSOLUT COLOR
Pres.
MALL GRAB, Lisiere Collectif, 4142 (#absolutartist)
04.11.2017 // ORA 22:00 
DESCHIS – ATELIER
(Splaiul Unirii 160)

MALL GRAB (London, UK)
Ghidat de inspiraționalul motto ”love is everything”, australianul Mall Grab de doar 23 de ani e deja un nume relevant pe scena lumii, ca demn reprezentant al noului curent de Lo-Fi House. Retras în studio-ul său din Newcastle, Australia, el reușește prin sound-ul său nu-electronic să capteze o atenție bine-meritată prin intermediul internetului.

Talentul înnăscut și mai apoi auto-cultivat aduce ascultătorilor experiențe fin celeste și împlinitor dansabile, emoționând prin ritmurile house și techno cu o alură astrală, ce stârnește instantaneu curiozitatea pentru mai mult. Este evidentă dragostea necondiționată, resimțită de Mall Grab pentru muzică, precum și energia creatoare de a produce și mixa muzică de dragoste. 
https://soundcloud.com/mallgrab 
https://www.facebook.com/pg/stillmallgrab
https://www.instagram.com/youngmallgrab/

LISIERE COLLECTIF
http://lisiere-collectif.com/
https://www.facebook.com/Lsr.Cllctf/

4142 (#absolutartist)
https://soundcloud.com/4142 
https://www.last.fm/user/altpervert 
https://www.mixcloud.com/FutureProspects/4142-futureprospects-04/

ACCES
Accesul e liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan. Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile, până vineri, 3 noiembrie.

PARTENER: Absolut

SPONSORI: AHEAD :: Heineken :: AQUA Carpatica

PARTENERI MEDIA: 
24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Detalii

Dată:
29 martie 2024
Oră:
13:56

Lasă un răspuns