>
  • Romania
  • English

CLOSING PARTY: „SECTIA AGITATI” Sambata, 18 mai – Expirat – Room 2

18 Mai 2013

CLOSING PARTY: „SECTIA AGITATI” @ Expirat Club

Incepem buletinul informativ cu o stire de ultima ora: comisia de evaluare psihiatrica sus-pusa in rangurile Expiratului (pe care tocmai am inventat-o, apropo) ne-a comunicat ca atmosfera in camera cu numarul doi din Brezoianu nr.4 a sarit deja de normele de agitatie general acceptate de societate, fiind considerata un risc pentru bunastarea cetateanului de rand. 
In consecinta am fost sfatuiti sa tragem zavorul pe „Sectia Agitati”, pana in toamna si sa plecam la mare pentru cateva plimbari relaxante cu barca, in ideea ca poate ne mai linistim si noi putin. Sau macar pentru a ne desfasura asa cum stim, dar intr-un spatiu deschis.
Evident, in aceste conditii nu ne ramane decat sa tragem un Closing Party de doua zile, semnat Electrocord, pe care sa il tina minte tot poporul. Si vineri pe 17 mai, si sambata pe 18 mai dupa ora 22:00, logic, in Room 2 – Expirat.
In speranta ca ajungem toti cu bine la orele diminetii, fara sa fim bagati prematur in camasi de forta, va anuntam si ca am permis accesul in spitalul de nebuni lui DRU KLEIN, care ne serveste cu o aparitie mai mult decat speciala, la butoane, vineri si domnului VLAD DOBRESCU, pentru un control tehnic de calitate pe beat-uri, basi si scratch-uri, sambata. In ambele seri, alaturi de invitatii speciali, agitatii de serviciu: NOTSOCOMMONDJ & THE BASSTARD.
Pentru cine nu se ridica la standardele de nebunie impuse, avem ceva shot-uri din partea casei care sa compenseze.
A, da: pe Dru Klein il ascultati aici: www.facebook.com/druklein si pe Vlad Dobrescu, aici: www.soundcloud.com/vladdobrescu.
Ne isterizam, inchidem, ne linistim, ne vedem la toamna.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER