• Romania
  • English

Expozitii: Cleaning Show in Romexpo pe 11 Iunie 2014

11 Iunie 2014

Cleaning Show @ Romexpo

Promoter: EUROEXPO

Cea mai mare expozitie destinata curateniei profesionale, industriale si domestice din Romania se va desfasura intre 11-14 iunie 2014, la Romexpo, pavilion C1!

Ajuns la cea de-a cincea editie, Cleaning Show iti lanseaza o invitatie de nerefuzat care iti garanteaza evolutia in afaceri. Evenimentul este organizat de EUROEXPO si ROMEXPO.

Reteta este simpla: rezerva-ti standul, arata vizitatorilor ca produsele tale sunt cele mai bune (Demo Area), „antreneaza-te” pentru success la seminariile sustinute de specialisti, expune in Innovation Corner si castiga trofeul pentru “Produsul Anului 2014”!

Cea de-a cincea editie a Cleaning Show si-a propus sa depaseasca cifrele inregistrate in anii trecuti si sa ofere cele mai bune oportunitati de afaceri. Asadar, daca produsele tale se regasesc in tematica expozitionala si daca esti pregatit sa-ti intampini clientii cu cele mai bune oferte, inscrie-te la Cleaning Show 2014!

Evenimentul reuneste cei mai importanti producatori si distribuitori de echipamente pentru curatenia profesionala, precum si furnizori de servicii din acest domeniu. Vor avea loc lansari in premiera si prezentari ale echipamentelor si tehnologiilor avansate care revolutioneaza atat piata autohtona, cat si cea straina, iar eficienta exponatelor va putea fi analizata atent de vizitatorii interesati de achizitie in cadrul unor evenimente spectaculoase, organizate in acest scop.

Descarca formularele de participare, printr-un simplu click aici!

Pentru alte informatii, directorul de proiect Cleaning Show, Luciana Stoleru, iti sta la dispozitie. Solicita detalii prin e-mail lacleaningshow@euroexpo.ro sau la telefon 0730 808 038

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER