Eveniment: Classic Beat Orchestra | 15 MARTIE 2012

15 Martie 2012

Classic Beat Orchestra | 15 MARTIE 2012 @ El Comandante Primer

Preț: 15 RON
*Joi 15 martie 2012** Classic Beat Orchestra* *Cand spui muzica clasica iti si imaginezi o sala de concerte in stil baroc cu o gramada de oameni stand cuminti pe fotoliile de spectacol, contempland auditiv armoniile secolelor trecute intr-o usoara stare de toropire. Dar ceea ce se va intampla joi, 15 martie dupa noua si jumatate seara, El Comandante Primer este altfel. Este vorba despre Classic Beat Orchestra.* “Noi, cei 9 tineri studiosi la Conservator, ne-am gandit ca muzica clasica poate suna si altfel. Atat de altfel, incat sa te ridice de pe scaun si sa dansezi in ritmurile de etno-jazz, dub-step, reggae , sa vibrezi rock, sa te simti in contemporaneitate, dar sa redescoperi frumusetea dulcelui stil clasic. Asa ca ne-am lasat costumele sobre acasa, dar am luat cu noi instrumentele traditional clasice, pianul, vioara, violoncelul si le-am imbinat cu sonoritatile moderne ale tobei, chitarii electrice, chitarii bass si sampler-ului. Nu cantam dupa ureche, nici vorba de play-back, facem cu adevarat muzica, pentru ca aceasta este profesia noastra. Pe scena improvizam, intuim, urmam spontan teme si armonii, toti suntem solisti la un moment dat si ne vine usor pentru ca vorbim aceeasi limba, cea a notelor muzicale. Asadar, ne vedem joi, 15 martie dupa nouaa si jumatate seara la un concert cu totul altfel.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER